Genieten van zon én regen!

Van Manen Zonwering is zich bewust van de luxe van een zonwering. We zien een zonwering als een aanvulling op uw woning.  Met de hoogwaardige zon- en regenweringen van het Duitse merk LEINER geven we u de mogelijkheid te genieten van de warmte van de zon, u lekker te ontspannen in de schaduw en uw terras ook bij regenachtig weer te gebruiken.  

 Lees meer!

Rolluiken

Een rolluik heeft veel functionele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan: warmte binnenhouden of juist binnenlaten, verhogen van de veiligheid, gemakkelijk verduisteren van een ruimte, etc. Van Manen Zonwering heeft de beste rolluiken, volledig op maat. De rolluiken zijn gemakkelijk in gebruik en erg functioneel. 

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen - zowel flexibele  als vaste overkappingen -  geven een extra dimensie aan uw woning en tuin. Bij Van Manen Zonwering gaan we voor designproducten die naadloos aansluiten bij uw woning en tuin. Duurzaam genieten van uw tuin zoals u het wilt, daar staat van Manen Zonwering voor!

Stijlvolle veranda's

De veranda’s van Van Manen Zonwering typeren zich door haar grootsheid. Groots in mogelijkheden, kwaliteit en genot. Door toepassing van verschillende dak dragers kunnen alle gebruikelijke afmetingen en vrijwel alle speciale modellen worden gerealiseerd. Zo hoeft bij een breedte van 7 meter nog steeds geen extra staander worden toegepast! Ook is een diepte van bijvoorbeeld 6 meter geen enkel bezwaar voor onze stijlvolle tuinkamers die kwaliteit en genot royaal combineren.

Kom naar van Manen Zonwering

Kom naar de showroom

 • Openingstijden showroom:

   

   Maandag

   11.00 

  -

   17.30

   

   Dinsdag

     9.00 

  -

   17.30

   

   Woensdag

     9.00 

  -

   17.30

   

   Donderdag

    9.00 

  -

   17.30

   

   Vrijdag

     9.00 

  -

   21.00

   

   Zaterdag

     9.30 

  -

   16.30

   

   Zondag

   Gesloten