Van Manen Woonthemacentrum

Dr. W. Dreeslaan 2
3771 RW Barneveld
T 0342 405 353

info@vanmanen.nl

Bereikbaarheid Van Manen tijdens bouw Harselaartunnel

Openingstijden showroom:

 

 Maandag

 11.00 

-

 17.30

 

 Dinsdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Woensdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Donderdag

  9.00 

-

 17.30

 

 Vrijdag

   9.00 

-

 21.00

 

 Zaterdag

   9.30 

-

 16.30

 

 Zondag

 Gesloten

 
 
 
 
 
 
 
 

Van Manen Woonthemacentrum Barneveld

Bij Van Manen Woonthemacentrum vindt u alles voor uw woning. 7.000m² showroom vol inspiratie op woongebied. Van alle afdelingen staan de adviseurs voor u klaar om u te voorzien van gericht advies. 

Uitgebreid assortiment voor alles in uw woning

Bij Van Manen Woonthemacentrum bieden we alles voor u en uw woning. Bekijk het assortiment van keukens, badkamers, meubelen, zonwering, bedden, parket en haarden!

Persoonlijk advies en ontwerp

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om passend advies te geven, zo kiest u altijd het beste. Kom langs en laat u inspireren! Met bovenstaande beelden geven wij u graag een eerste indruk. De sfeervolle warmte houdt u van ons tegoed tijdens uw bezoek aan de showroom. Bekijk alvast ons assortiment om al helemaal in de sfeer te komen!

Een afspraak maken? Wij maken dat graag makkelijk voor u onderaan deze pagina. U kunt eenvoudig zelf datum en tijdstip bepalen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bezoek onze showroom in Barneveld

De kortste of leukste route plannen? Maak gebruik van de kaart en routeplanner op onze Google bedrijfspagina links op deze pagina. 

Een afspraak maken met een van onze adviseurs?
  1. Maak een afspraak