Van Manen Woonthemacentrum

Dr. W. Dreeslaan 2
3771 RW Barneveld
T 0342 405 353

info@vanmanen.nl

Bereikbaarheid Van Manen tijdens bouw Harselaartunnel

Openingstijden showroom:

 

 Maandag

 11.00 

-

 17.30

 

 Dinsdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Woensdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Donderdag

  9.00 

-

 17.30

 

 Vrijdag

   9.00 

-

 21.00

 

 Zaterdag

   9.30 

-

 16.30

 

 Zondag

 Gesloten

 
 
 
 
 
 
 
 

Van Manen Woonthemacentrum Barneveld

Bij Van Manen Woonthemacentrum vindt u alles voor uw woning. 7.000m² showroom vol inspiratie op woongebied. Van alle afdelingen staan de adviseurs voor u klaar om u te voorzien van gericht advies. 

Uitgebreid assortiment voor alles in uw woning

Bij Van Manen Woonthemacentrum bieden we alles voor u en uw woning. Bekijk het assortiment van keukens, badkamers, meubelen, zonwering, bedden, parket en haarden!

Persoonlijk advies en ontwerp

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om passend advies te geven, zo kiest u altijd het beste. Kom langs en laat u inspireren! Met bovenstaande beelden geven wij u graag een eerste indruk. De sfeervolle warmte houdt u van ons tegoed tijdens uw bezoek aan de showroom. Bekijk alvast ons assortiment om al helemaal in de sfeer te komen!

Een afspraak maken? Wij maken dat graag makkelijk voor u onderaan deze pagina. U kunt eenvoudig zelf datum en tijdstip bepalen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bezoek onze showroom in Barneveld

De kortste of leukste route plannen? Maak gebruik van de kaart en routeplanner op onze Google bedrijfspagina links op deze pagina.