Van Manen Woonthemacentrum

Dr. W. Dreeslaan 2
3771 RW Barneveld
T 0342 405 353

info@vanmanen.nl

Openingstijden showroom:

 

 Maandag

 11.00 

-

 17.30

 

 Dinsdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Woensdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Donderdag

  9.00 

-

 17.30

 

 Vrijdag

   9.00 

-

 21.00

 

 Zaterdag

   9.30 

-

 16.30

 

 Zondag

 Gesloten

 
 
 
 
 
 
 
 

Over Van Manen WTC

Sinds juni 2010 is Van Manen uit Barneveld bezig met transformatie tot Van Manen WTC ofwel Woon Thema Centrum Barneveld.

Het "alles onder één dak" principe -al jaren de basis voor het succes van Van Manen uit Barneveld- wordt nog verder uitgebreid. De diverse samenwerkende ondernemers gaan allemaal voor hetzelfde doel, namelijk van uw huis uw thuis maken zodat u over jaren nog tevreden bent met de bij Van Manen WTC gemaakte keuzes.

Duurzame klanttevredenheid dus als doel, hoogwaardige kwaliteit samen met optimale service en een klantgerichte instelling als middel om dat doel te bereiken.

De diverse ondernemers zijn elk voor zich verantwoordelijk voor hun eigen product of productgroep. Dat garandeert optimale kennis, gericht advies en een up-to-date assortiment in de showroom. Wij inspireren u graag!

Zullen wij ons even voorstellen? Dat is wel zo netjes toch?

Van Manen Huis en Haard

Inspiratie voor nog meer sfeer, warmte en gezelligheid in uw woning. Dat is wat u ongetwijfeld gaat opdoen in onze showroom. 

Op deze website maakt u kennis met wat er mogelijk is op het gebied van “vuur” in uw woning. In de showroom kunt u uw kennismaking met onze producten en dienstverlening verder verdiepen. Daar maakt u ook kennis met onze medewerkers die u “vol vuur” alle mogelijkheden laten zien die voor u en uw woning van toepassing zijn. Onze medewerkers zijn niet alleen deskundig, maar hebben écht hart voor hun vak. Dat merkt u aan hun betrokkenheid en aan de vakkundige wijze waarop zij uw haard, kachel en/of schouw installeren.

Maar we “beperken” ons niet tot haarden en kachels. We zijn u ook van dienst met exclusieve interieuroplossingen waarin onder meer uw haard geïntegreerd kan worden. U zult versteld staan van de mogelijkheden die ook voor uw woning mogelijk zijn. Neem gerust de proef op de som. Deze website is daarvoor een eerste aanzet.Van Manen Keukens

Professioneel en ervaren - U wilt weten met wie u zaken doet? Aangenaam. Van Manen Keukens. Al meer dan twintig jaar voorzien we klanten in heel Nederland van kwaliteitskeukens. Ervaring en professionaliteit verzekerd dus.

Inspiratie en advies - We helpen ook u graag aan een keuken die bij u past. We nodigen u daarom uit om inspiratie op te komen doen in onze centraal gelegen showroom in Barneveld. U vindt er keukens in elke stijl- en prijsklasse en u kunt rekenen op een nuchter en eerlijk advies.

Service en montage - Onze keukens worden vakkundig geplaatst door eigen monteurs. Als dat nodig is, verzorgen zij ook timmer-, leiding- en stucwerk. Alles uit handen dus!Van Manen Badkamers

Bij Van Manen Badkamers proberen wij iedereen tegemoet te komen. Wij helpen u graag met het ontwerpen en realiseren van een complete badkamer of toilet, maar ook voor de losse producten kunt u bij ons terecht. 

Ons assortiment is enorm en reikt van een eenvoudige fonteinkraan tot een luxe stoomcabine, van een inloopdouche tot een nieuw plafond.

Daar waar de Romeinen begonnen met het bouwen van badkamers gaan wij verder. De belangrijkste eigenschap van een badkamer is het waarborgen van de hygiëne. Toch heeft de praktijk bewezen dat een badkamer de mens ook goed kan voorzien van de soms broodnodige ontspanning. Bij Van Manen Badkamers proberen wij voor u een perfecte samenstelling te creëren van deze twee eigenschappen. Het is onze uitdaging samen met u de badkamer volledig naar uw stijl te ontwerpen.

Daarnaast vindt u bij Van Manen Badkamers ook een royaal tegelassortiment. Deze tegels, maar ook onze plafonds, radiatoren en vloerverwarmingssystemen kunnen in het hele huis toegepast worden. 

Wij geven 2 jaar garantie op de installatie van de door ons opgeleverde badkamers. Dit naast de geldende fabrieksgarantie op de producten. Wij kunnen dit garanderen omdat uw badkamer door vakmensen geplaatst wordt. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige producten.Van Manen Parket

Wat is een woning zonder passende vloerbedekking? Wat is een haard zonder sfeer en is een keuken wel zo gezellig zonder een mooie eigentijdse houten vloer?

Inspiratie voor dé basis van uw woning, de grond onder uw voeten, de drager onder uw interieur. Op onze website maakt u kennis met wat er mogelijk is op het gebied van “vloerbedekking” in uw woning. 

In de showroom kunt u uw kennismaking met onze producten en dienstverlening verder verdiepen. Daar maakt u ook kennis met onze medewerkers die u “vol passie” alle mogelijkheden laten zien die voor u en uw woning van toepassing zijn. 

Van Manen Meubelen

Deskundig advies
U krijgt uitsluitend advies van ervaren meubelspecialisten. Ze zijn er niet op uit om snelle deals te scoren, maar kijken samen met u welke meubelen écht bij u passen. In onze sfeervolle en sterk vernieuwde showroom voorzien wij u van deskundig advies en proberen we samen de gewenste doelstelling te realiseren.

Hoogwaardige kwaliteit
U vindt bij ons meubelen in diverse prijsklassen. In elke prijsklasse kunnen we met zekerheid zeggen dat de prijs/kwaliteit verhouding de juiste is. Erg belangrijk hierin is uw persoonlijke voorkeur en beschikbare budget. Voor een goede prijs koopt u kwaliteitsvolle en comfortabele meubelen!

Optimale betrouwbaarheid
We zijn transparant over prijzen. Maken levertijden niet mooier dan ze zijn en op ons woord kunt u rekenen. Bij ons krijgt u de goede informatie, tips en beantwoorden wij al uw vragen. Kortom: afspraak is afspraak bij van Manen Meubelen.

Excellente service
Heeft u een vraag over uw meubelen? Is er iets niet helemaal naar wens? Bel ons of kom langs, dan doen we doen er alles aan om u snel mogelijk te helpen. Ook bezorgen wij uw meubelen op de door u gewenste plaats, onze eigen bezorgdienst levert uw spullen correct en uitgepakt in uw woning!

Van Manen Zonwering

Genieten van heerlijk, warm zonlicht. Dat is toch wat ieder mens wil? Met van Manen Zonwering bepaalt u zelf in welke mate en hoe u geniet van de zon. 

Van Manen Zonwering voert producten zoals terrasoverkappingen, rolluiken, zonweringen en andere zongerelateerde producten. In onze showroom maakt u kennis met gedreven experts op het gebied van zonwering en kunt u het uitgebreide assortiment aan producten bekijken. Wij voeren maatwerk door heel Nederland.


Van Manen Slaapkamers

Kom heerlijk tot rust in een Van Manen bed. Er gaat niets boven een slaapkamer geheel naar uw zin. U brengt namelijk een zeer groot deel van uw leven door in de slaapkamer. Rust is de belangrijkste voorwaarde voor goede prestaties, hoe groot of klein ook. 

Kom naar onze showroom in Barneveld en geniet van het prachtige aanbod aan bedden, matrassen en decoraties. In onze showroom hebben wij alles wat u maar wenst. Laat u adviseren en geniet meer van uw rust met Van Manen Slaapkamers!