Kokkerellen in de keuken!

Eigenlijk is het ontwerpen van een keuken een beetje hetzelfde als koken. Je voegt ingredienten samen, bereidt deze op geheel eigen wijze, voegt er een beetje van je eigen smaak aan toe.
Wij brengen uw keuken graag samen met u op smaak. Van Manen Keukens levert en monteert keukens in heel Nederland, welkom bij Van Manen Keukens.

Inspiratie?

Gewoon is gek genoeg

Van alle markten thuis, uw adviseurs bij Van Manen Keukens zijn gewone jongens met verstand van zaken. Ook als het een beetje anders is dan standaard, dan nog vinden deze mannen het de gewoonste zaak van de wereld om samen met u de mooiste en meest praktische ontwerpen te realiseren. Wij ontzorgen onze klanten compleet. Van sloopwerk, stucwerk, leidingwerk, persoonlijke begeleiding, schilderwerk tot keukenmontage.


Gewoon doen?

Diverse stijlen...

Van Manen Keukens biedt in haar assortiment de meest uiteenlopende stijlen, van design en modern tot landelijke houten keukens. Kijk voor een eerste indruk verder op de website, in onze showroom in Barneveld laten we u graag het neusje van de zalm zien. Ook voor handgemaakte keukens bent u bij ons aan het juiste adres! 
Stijlvolle indruk?

Bezoek onze 900 m2 showroom in Barneveld voor uw droomkeuken.

Kom naar de showroom

  • Ons adres
  • Dr. W. Dreeslaan 2
   3771 RW Barneveld
  • Bel ons
  • T 0342-405353


 • Openingstijden showroom:

   

   Maandag

   11.00 

  -

   17.30

   

   Dinsdag

     9.00 

  -

   17.30

   

   Woensdag

     9.00 

  -

   17.30

   

   Donderdag

    9.00 

  -

   17.30

   

   Vrijdag

     9.00 

  -

   21.00

   

   Zaterdag

     9.30 

  -

   16.30

   

   Zondag

   Gesloten