Bezoek het WTC tijdens de adviesweken

Dit najaar kunt u bij Van Manen Woonthemacentrum (WTC) vrijblijvend interieuradvies inwinnen bij verschillende interieurstylistes of binnenhuisarchitecten. Op de zaterdag kunt u terecht voor een professioneel advies.  

Binnenhuisarchitect Sicco van der Valk bezoekt op zaterdag 16 en 30 september, 14 en 28 oktober en op 25 november de showroom van de afdeling haarden en kachels. Vindt u het een uitdaging om de plaatsing van uw haard of kachel te combineren met de televisie? Of vraagt u zich af hoe u rust en eenheid kunt creëren in uw woonkamer? Sicco heeft de uitkomst! Wilt u verzekerd zijn van een plek? Meld u zich dan aan.

Laat u uw badkamer verbouwen of bent u toe aan een restyling? Mirjam of Bianca werpt een frisse blik op uw badkamer en delen de beste ideeën over de inrichting hiervan.Styliste Mirjam Smakman is op zaterdag 16, 23 en 30 september aanwezig op de afdeling badkamers en keukens. Op zaterdag 14, 21 en 28 oktober en 4 november kunt u advies vragen aan Bianca van Schie. Nu Aanmelden? 

Is uw keuken toe aan een metamorfose maar weet u niet precies welke kant u op wilt? Ook dan kan Mirjam of Bianca helpen! Zij denken met u mee en inspireren u om samen tot het beste resultaat te komen. Verder kunt u op zaterdag 7 oktober op de keukenafdeling getuige zijn van Live Cooking met een professionele kok. Aanmelden voor interieuradvies kan hier (vol = vol).

Op zaterdag 14 oktober is Linda van Wood U Like bij Van Manen Parket te gast. Zij maakt allerlei leuke woonaccessoires en decoraties van hout. Linda zal een leuke collectie meenemen welke u ook gelijk kunt meenemen. Ook maakt zij op verzoek accessoires op maat.

Hieronder een kleine selectie uit haar assortiment!

Op zaterdag 14 oktober zal er bij Van Manen Parket een demonstratie zijn van Monocoat. Wat is er allemaal mogelijk met de verschillende kleuren die Monocoat in zijn assortiment heeft. Dit is te zien tijdens de verschillende demonstraties en uiteraard is er volop ruimte voor vragen aan onze experts.

Maakt u gebruik van het professionele inzicht van onze stylistes en binnenhuisarchitecten? Dan kunt u het beste foto’s van uw huidige interieur en een plattegrond van uw woning meenemen. Wij hopen u tijdens onze adviesweken te mogen verwelkom bij Van Manen WTC.